Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü

Dekopanel sarok javító tapasz

Ár:
780 Ft + ÁFA ( 990 Ft )
Cikkszám: Javító tapasz

Sarok javító tapasz

Ez az anyag egy gyurmaszerű tapasz, a dekopanel falburkolatok sarokillesztéseinek összeforrasztására szolgál. Minden színhez rendelhető, 1 kg-os kiszerelésben. Ez a mennyiség kb. 4 fm sarok javítására elég, átlag 3 mm rés kitöltéséhez.

Leírás és Paraméterek

Használati útmutató

A zacskó tartalmából vegyünk ki egy keveset, és nyomkodjuk a résekbe ujjunkkal, vagy spaklival. Igyekezzünk kissé szabálytalan, kőszerű hatást elérni. A tapasz vízvesztésre köt, a levegő hőmérsékletének függvényében. A száradási idő 30-60 perc. 30 fok körüli hőmérsékletnél érdemes a zacskót fedeles vödörben tartani. Munka közben ha szárad egy kicsit a tapasz néhány csepp vízzel javíthatunk az állagán, hogy ne potyogjon ki a résekből. A tapasz színe kezdetben eltér a burkolat színétől, teljes száradáskor viszont már nagyon hasonló. Ilyenkor egy kicsit meg kell kapargatni, "elantikolni" a sarkot, ezzel el is készült a felület.
Az anyag diszperziós ragasztó felhasználásával készül, nem mérgező. A kézről és a szerszámokról vízzel el lehet távolítani, használatkor érdemes gumikesztyűt használni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő