Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Falburkolatok nagy választékban - érdekes cikkek, videók, információk a Rozsnyói falburkolatokról!

Tippjeink burkoláshoz

Ha burkolat felújítás előtt áll, mindenképpen érdemes átgondolt és megfontolt tervet készíteni, akkor is, ha saját magunk végezzük a kivitelezési munkálatokat, de az esetben is, ha szakemberre bízzuk. Nézzük meg, hogy melyek azok a fontos szempontok, amire mindenképpen figyeljünk mindkét esetben!

Rozsnyói Díszburkolatok

Még igen kellemes az időjárás, és reméljük, hogy egy hosszabb vénasszonyok nyara is vár ránk idén ősszel. Használjuk ki felújításra a jó időt, kültéri és beltéri munkálatokra is.

Burkolás házilag? Ha belevágunk, akkor tegyük felkészülten!

A hidegburkolás végezhető szakember segítsége nélkül is, de azért, ha először szeretnénk kipróbálni a tehetségünket ezekben a burkolási munkálatokban, érdemes olyan helyiségben- kerti lak, kiülő, nyári konyha, présház, kamra - végezni, ahol nem probléma, ha nem lesz tökéletes a felület, amit létrehoztunk.

Mire figyeljünk fúgázáskor?

A hidegburkolatok fugakialakítása nem csupán esztétikai kérdéseket vet fel, de magát a burkolat minőségét, élettartamát és a felület takaríthatóságát is befolyásolja, hogy hogyan fugázzuk ki.

 

Sarok javító tapasz alkalmazása

A falburkolatok egyik sarkalatos kérdése, pontosan a sarkok találkozásában rejlik. Nagyon bosszantó amikor megvásároljuk a falburkolatot, majd felrakás közben, rossz esetben a végén derül ki, hogy a sarkok találkozásánál az egyik oldalról a burkolat lapja látszik, viszont a másik oldalról csak az éle.

Falburkolat felrakása pormentesen Ez a lakás már teljesen kész volt, gyönyörű burkolatokkal...
Falburkolatok minden színben

Sokáig válogatott  a több száz féle falburkolat között ennek a kis bútorüzletnek a tulajdonosa, sok szaküzletbe elment, de nem sikerült összehoznia egy nagyon alacsony lábazatra, és egy jókora kapuoszlopra való burkolatot úgy, hogy a kőcsíkok különböző szélességűek, de hasonló struktúrával és színnel rendelkezzenek.

Nikecellre is felrakható díszburkolat

Ennek az üzletnek a tulajdonosai 20 cm-es nikecellel szigetelték az üzletüket, ezután kezdtek el homlokzati díszburkolat után nézni...

Kis csúnya házunkból, kevés pénzből, saját munkával, szép otthon!

 

 

Kis csúnya házunkból, kevés pénzből, saját munkával szép otthon!


 

Sokszor felmerül a kérdés: mivel is tudnánk burkolni kandallónk környékét utólag?

 


Gyakran az is épp elég, hogy megvesszük a kandallót, az alapanyagokat, kifizetjük az iparost, és felborítjuk a rendet a lakásban... Egyúttal persze a lelkünkben is, és elhatározzuk, hogy soha többé nem alakítjuk „háborús övezetté” a lakásunkat!