Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
6.291 Ft + ÁFA ( 7.990 Ft )
Termék címkék: dekopanel, díszburkoló, fénykő

Szicília fénykő kék

Ár:
6.291 Ft + ÁFA ( 7.990 Ft )
Cikkszám: Mediterran c1-Kornat

 MAGYAR TERMÉK!

Szicília fénykő kék színben - világító díszburkolat

Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Leírás és Paraméterek

A Szicília fénykő nappal a Szicília dekopanel burkoló természetes kőhatását kelti a szicíliai templomok és dómok napszítta kőfalainak hangulatával és sík vidékeinek vörös talajának árnyalataival. A különleges tulajdonságai közül még érdemes kiemelnünk, hogy kizárólag környezetbarát összetevőkből gyártjuk, valamint szabálytalan felületek burkolására is választhatjuk thermoflexibilitása, hő hatására történő hajlíthatósága által. A sötétedéstől kezdve azonban egy exkluzív látvánnyal ajándékoz meg bennünket: a napfény vagy mesterséges megvilágítás erejét használva izzó kék fénnyel árasztja el külső és belső tereinket olyan hatás keltve, mintha az óceánok mélyén búvárkodnánk. Átlagosan 6-8 órán keresztül tartja fluoreszkáló képességét, UV fényes világítással azonban még intenzívebb fényt érhetünk el.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 2 m2
Súlya: 8 kg/doboz
Szélessége: 6 cm
Hosszúsága: 48 cm
Vastagsága: 4 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 25.
Olyan burkolatot szerettünk volna az alagsori helyiségbe, amely kamasz fiúnknak is tetszene, hiszen ott szoktak bandázni a barátaival, nagy játék partikat rendezve. Abszolút bejött neki ez a megvilágítható panel, nagyon különleges. Köszönjük! :)