Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
14.850 Ft

Cifre Alchímia White 7.5x30 cm csempe

Ár:
14.850 Ft
Cikkszám: Cifre Alchímia White 7.5x30

Fényes falicsempe fürdőszoba, konyha burkolására

Kiváló minőségű fehér agyagból készül 

Az ár 1 m2-re vonatkozik

Országos szállítással, vagy  ingyenes személyes átvétel Budapesten

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Az Alchimia sorozat kisméretű konyhai fali csempéi olyan kortárs otthonokat teremtenek, amelyek nem veszítik el azt a finom vonást, amely gyermekkorunk hosszú napjaira és boldog délutánjaira emlékeztet. Az Alchimia kényelemmel tölti meg a tereket, hogy teljesen otthon érezzük magunkat. A kiváló minőségű fehér agyagból készült csempe kétféle formátumban kapható. Akár kilenc színben és két díszített darabban is kapható. A sokoldalúság, valamint a fényes felülettel rendelkező darabok egyedi belső fénye ideális kollekcióvá teszi az Alchimiát a terek személyre szabásához.

Csomagolás: 22 db/doboz/0,5 m2/6.7 kg , 121 doboz/raklap/60.5 m2

Gyártó: CIFRE, Spanyolország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!