Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egy díszburkolat sok arca!

Egy díszburkolat sok arca!

 

 

Ha falburkolat beépítését tűzzük ki otthonunk szépítésében fő célnak, általában a NAPPALI az első célterület pedig...


 

Este végre munka után hazajutunk, sikerült hiánytalanul begyűjteni a gyerekeket, valamint legalább a kocsiban féken tudtuk tartani őket, hogy örökké rugdalózó lábuk ne sározza össze az autókárpitot... Belépünk a lakásba és már hajítják is neki a fehér falnak a csatokkal felszerelt hátizsákot, legrúgják a cipőt, bakancsot, melyek csúnya karcokat és foltokat ejtenek az amúgy legalább három évre szánt friss festésen... Ez egy biztos konfliktus aznap estére!

A másik gyakori "veszélyforrás” a bicikli, roller, vagy egyéb energia levezető eszközök, melyeknek fekete gumi-végződései  a következő festésig kitartó fekete csíkokat rónak a falra, valamint a bevásárló szatyrok, kutyanyomok…  Na, ennyit a minket váró otthon képéről, ami már a belépésünk pillanatában is bosszúság jól felismerhető vonalait  rajzolja  szemöldökünk közé. Az előszoba egyébként is alkalmas hely indulatok keltésére, többnyire kicsi, egymás cipőjébe lépünk, mindenkinek melege van, vagy épp fázik. Kész világvége, de azért barlangba menekülés helyett nézzük meg mit is tehetünk  azért, hogy kellemes érzet fogadjon minket már az  előszobánkban.

Jó megoldás felcsempézni a mennyezetig, valamiért mégsem tesszük. Tartós megoldást jelenthet viszont  egy díszburkolat, aminek rusztikus megjelenésén nem csorbítanak foltok, és egyébként pedig a végtelenségig színtartó, mert teljes vastagságában anyagában színezett, nem lehet „elsikálni” a színét. A festésekkel ellentétben egyszer kell megcsinálni, az előszobákban kis felületek vannak, általában csupa ajtóból állnak, érdemes szépen, ízlésesen dekorálni a maradék falfelületeket. Ilyen falburkolat például a kastello beige tégla, ami letisztult színvilágával a legtöbb padlóburkolathoz  jól illeszkedik, karcolással darabolható, házilag is felrakható, most akciósan! Kattintson IDE és nézze meg!

 Dolog persze ezzel is akad, de lebegjen szemünk előtt, hogy otthonunk most már hazavár minket. :)

 

Jó munkát!

   

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog cikk