Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
10.790 Ft

Evia almazöld falburkolat

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: Evia alma

 MAGYAR TERMÉK!

Evia almazöld színű könnyített műkő díszburkolat.

Kültéri - beltéri falburkolat

Az ár 1m2-re vonatkozik!

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

A mediterrán sorkő jellegű falburkolat kizárólag függőleges felületeken alkalmazható. A kőlapok felrakva soros-kő hatását keltik. A környezetbarát tulajdonság mellett egyedi külsőt kölcsönözhet vele otthonának, nyaralójának, házának vagy akár irodájának is. E falburkolat felrakása egyszerű, hiszen fugaközt nem kell hagyni. A többféle felületre felrakható a lapok darabolást nem igényelnek, maximum csak a sorok végén. Beltérre használjon hagyományos csemperagasztót a felhelyezéshez, míg kültérre az erősebb speciális ragasztókat használja. Kövesse a felhelyezési útmutatók leírását, hiszen a ragasztó fajták a felragasztott felületek között eltérőek lehetnek.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 0,4 m2
Súlya: 9 kg /doboz

A kőcsíkok mérete:
Szélesség: 3 cm
Hosszúság: 7-30 cm
Vastagság: 1-1,5 cm

A burkolat felragasztásához az SFL Flex C2 T S1 kategóriájú flexibilis vékonyágyas építési ragasztónkat ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!