Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü

Evia, kolostorkő, kőhatású falburkolatok

KÉZI GYÁRTÁSÚ MAGYAR TERMÉK!

Evia:

A 0,4 m2-t EVIA díszburkolót tartalmazó dobozban azonos szélességű 3 cm-es, de változó, többféle hosszúságú (7-28 cm) mediterrán színárnyalatú, kb. 1-1,5cm vastagságú kőcsíkok találhatók, melyek fuga nélkül fölrakva a mediterrán kőfalak hangulatát idézik. Fekete, sötétbarna és fehér színű termékeinkkel gondoltunk a lakásukat minimalista stílusban berendező vásárlóinkra is.  Anyaga: könnyített műkő, súlya: 10 Kg./doboz. Felrakása flexibilis csemperagasztóval történik.

Kolostorkő:

Erősen rusztikus díszburkolat, vátozó színvilágával a fehértől a mediterrán színeken át egészen a feketéig gyártjuk. 36cm hosszúságú, és változó szélességű, 5.5-8 cm kőcsíkokból áll. A lapok vastagsága: 1,2-2,5 cm. Anyaga: könnyített műkő. Ez a falburkolat típus 0.52 nm/doboz kiszerelésben kapható. Súlya 17 Kg /doboz. Felragasztása flexibilis csemperagasztóval történik.

Klinker falburkolatok:

A klinkertégla örök eleganciájával valamint szín és formavilágával magas minőséget sugároz, nagyban emeli az épületek értékét. A klinkertéglák különböző színű agyagból, magas -1100-1200 °C- hőmérsékleten kiégetett termékek. A tömörített agyag az olvadáspont közelében vegyileg is átalakul, ezért így létrejön egy nagyon kemény, víz- és fagyálló, vegyszerálló anyag, ami az UV-sugárzásnak is ellenáll. Az építőiparban nagyon hosszú idő óta alkalmazott és sokoldalú, hosszú élettartamú, standard építőanyag. A klinker alapanyagból készül soroskő, szabálytalan kő formájú panelesített falburkolat is, melyekkel a burkolás gyorsabb és gazdaságosabb.

 

 

 

 

Rendezés: