Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
10.790 Ft

Evia sárga 2 díszburkolat

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: Evia sárga 2

MAGYAR TERMÉK!

Sárga-vörös mediterrán színvilágú falburkolat

Az ár 1 m2 - re vonatkozik !

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

A természetes égetett agyag sárgás-vöröses színei köszönnek vissza ebben a falburkolatban. Otthonunkban szinte mindenhol tudjuk alkalmazni ezt a szép burkolatot, kerítésen, nappaliban, vagy akár teraszon. Sokunkhoz állhat közel ez a falburkolat színvilág, hiszen a leggyakoribb építőanyagunk a tégla vagy a cserép évezredek óta nem hagyja, hogy elfelejtsük ezeket a csodálatos színeket. Használjuk bátran a falburkolatokat, díszburkolatokat, hiszen mindenhol jó, de legjobb otthon!

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 0,4 m2
Súlya: 9 kg /doboz

A kőcsíkok mérete:
Szélesség: 3 cm
Hosszúság: 7-30 cm
Vastagság: 1-1,5 cm

A burkolat felragasztásához az SFL Flex C2 T S1 kategóriájú flexibilis vékonyágyas építési ragasztónkat ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!