Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü

Öreg deszka érzetét keltő falburkolat

KÉZI GYÁRTÁSÚ MAGYAR TERMÉK!

Az utóbbi néhány  évben nagy népszerűségnek örvendenek a bontott deszka mintázatára emlékeztető falburkolatok. Szinte sohasem mennek ki a divatból, mert színviláguk és felületi struktúrájuk miatt gyakorlatilag minden stílushoz illeszthetők. Sokszor találkozunk velük  a magazinok „álomházaiban” is. Öreg, kopottas színeikkel meleg hangulatba öltöztetik  tereinket, akár kisebb felületen alkalmazva is igazi kuckó-érzést adnak, ha egy jót szeretnénk pihenni otthonunkban. Igazán jól el  lehet képzelni egy jó kis söröző, vagy  fürdő falburkolataként is.

Ezt a falburkolatot magunk is könnyen felrakhatjuk! Mindössze 8-10 mm vékony műkőből készül, speciális szemcseszerkezetének köszönhetően  nagyon egyszerűen, a hátlapon történő bekarcolás mentén pontosan eltörhetjük, darabolhatjuk a lapokat, de az egészen rövid darabokat kővágó koronggal vágjuk le! A lapok felragasztásához flexibilis csemperagasztót kell használni. Fugázni nem kell, csak kb. 1 mm-es hézaggal egymás mellé illesszük a lapokat, ahogyan az öreg, kiszáradt deszkák is széthúzódnak egymástól. Az eredmény egy saját munkával készített gyönyörű antik falburkolat!

 

 

Rendezés: