Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Falburkolatok minden színben

Falburkolatok minden színben

Sokáig válogatott  a több száz féle falburkolat között ennek a kis bútorüzletnek a tulajdonosa, sok szaküzletbe elment, de nem sikerült összehoznia egy nagyon alacsony lábazatra, és egy jókora kapuoszlopra való burkolatot úgy, hogy a kőcsíkok különböző szélességűek, de hasonló struktúrával és színnel rendelkezzenek.

Természetes kőből ugyanis négy oldalon, ráadásul különböző szélességben vágott burkolat árának hallatán azért erősen meg kell kapaszkodni, ha hirtelen szédülés fogja el az embert. Cégünk elérhető áron nagy választékban gyárt olyan díszburkolatokat ami megfelel ennek az igénynek. Bontott tégla és soroskő jellegű, többféle szélességű burkolataink több színvilágban készülnek a mediterrán színektől az ódon mohás színektől egészen a fekete bazaltig! Természetesen beltéri falburkolat esetén is megoldottuk a hasonló struktúrájú és színű díszburkoló anyagok gyártását. Díszburkolóink könnyűbetonból készülnek, így darabolásuk, felrakásuk is könnyű, ráadásul a hőszigetelt falak is elbírják a súlyukat.

A szeletelt tégla, vagy a vágott tégla súlyánál sokkal kisebb súlyú, könnyűbeton termék, így hőszigetelésre is felrakható! Rendkívül széles színválasztékunkban bizonyára Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet!