Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 05. 21. - 2024. 06. 15.

Kastello Adria szeletelt tégla hatású

Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 05. 21. - 2024. 06. 15.
Cikkszám: Kastello Adria

Kastello Adria falburkoló dísztégla. Apróbb darabokat is tegyünk a sorokba, mint ahogy régen is felhasználtak minden egyes darabkát!

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

A Kastello Adria bontott téglahatású burkolatunk megszólalásig hasonlít a kézi vetésű égetett agyag bontott téglára. Ez a téglaburkolat egyaránt választható külső és belső tereink, a nappalink, konyhánk, illetve a boltívek, pincék díszítésére, valamint a kerítések, lábazatok, teraszok burkolására. Rusztikus, ódon felületével egy modern, rohanó ritmusú városon belül is képes otthonunkba vidéki, nyugodt hangulatot varázsolni egy ilyen falburkolat. A szerves részét képező m2-ként elosztott néhány darab címeres tégla pedig egyedi és különleges megjelenéssel ruházza fel téglafalainkat. Ez a falburkolat abban is különbözik a szeletelt vagy a vágott téglától, hogy vékony, kicsi a súlya, kültéren akár hőszigetelésre is rakható.

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!