Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
7.390 Ft

Kastello Barna 2 falburkolat vágott tégla jellegű

Ár:
7.390 Ft
Cikkszám: Kastello barna 2

Kastello barna színű rusztikus díszburkoló. Szeletelt tégla jellegű burkolat, szép kerítés, vagy lábazat készíthető belőle.

Leírás és Paraméterek

Ha egy falburkolat alkalmazásával egyedi megjelenést szeretnénk adni otthonunknak, akkor a Kastello díszítő téglák meleg barna árnyalatai és természetes tégla hatású felületei garantálják a különleges hangulatot. A kastello téglaburkolat Segítségével könnyedén díszíthetjük a kandalló, terasz, nappali, hálószoba vagy éppen a fürdőszoba falait. Különleges csiszolt, lekerekített kinézete által otthonunk külső és belső tereinek rusztikus ékköve lehet. Egyszerű felhelyezhetősége mellett további előnyös tulajdonsága, hogy ez a falburkolat természetbarát technológiával, kézi munkával készült. 

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!