Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
10.790 Ft

Kolostor fehér

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: Kolostor fehér

 MAGYAR TERMÉK!

Könnyűbetonból készült falburkolat.

36cm hosszúságú, és változó szélességű, 5.5-8 cm kőcsíkokból áll.

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Váltósoros sziklafehér falburkolat, előre darabolt egyforma mérethosszal. Világos színével növeli a teret nappalinkban. Nagyon szépen struktúrált  falburkolat, ezért teraszon, terasz lábazaton, de beltéren is elkápráztat minket, ha súrlófénnyel oldalról megvilágítjuk. Helyenként növényekkel is érdemes kissé befuttatni ezt a burkolatot, apró kis fényforrásokat rejteni el a levelek mögött. Csodálatos borozgatós estéket lehet eltölteni egy ilyen jól megtervezett burkolatrendszer környezetében.


Az ár 1 m2-re vonatkozik. A lapok vastagsága: 1,2-2,5 cm. Anyaga: könnyített műkő. Ez a falburkolat típus 0.52 nm/doboz kiszerelésben kapható. Súlya 17 Kg /doboz. Felragasztása flexibilis csemperagasztóval történik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!