Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
8.390 Ft
7.970 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 16.

Krakatau falburkolat, kerítés burkolat

Ár:
8.390 Ft
7.970 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 16.
Cikkszám: Krakatau

 MAGYAR TERMÉK!

Vulkanikus jellegű és színvilágú, fugázott kő hatású falburkolat.

Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Rendeléskor válassza a " Házhozszállítás hajlítható kő" szállítási módot

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben


 

Leírás és Paraméterek

A krakatau burkoló szabálytalan formájú, kőhatású lapjai vulkanikus különleges, kontrasztos színeikkel külső és belső tereink nélkülözhetetlen ékkövei lehetnek. A különleges, hőre hajlítható falburkolat thermoflexibilis tulajdonsága által - a homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, kerítés, lépcsőfeljáró burkolásakor - oszlopokra és sarkokra is könnyedén felrakhatjuk, hajlíthatjuk. A munka vele nagyon könnyű, tapétavágókéssel egyszerűen darabolhatjuk.Vágás közben nem képződik por, a hulladék pedig minimális, ezért igen praktikus falburkolat. Ezzel szemben egy kőpanel megmunkálása nehéz, és porképződéssel is jár. Kisebb mennyiséget, pl dekoráció céljára üzletben, vagy lakásunkban a TV körül tubusos sziloplaszttal is fel tudunk ragasztani, így még tisztábban felrakható ez a falburkolat. Csak függőleges felületek burkolására használható kültéri, beltéri falburkolat, ami akár hőszigetelésre is felrakható.

A falburkolat alapanyaga nagy tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó, ásványi színezékek. A felragasztáshoz használjon S1 jelzésű csemperagasztót!

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.


1 doboz: 2 m2
Súly: 6 kg/doboz
Méretek: 10-25 cm-es szabálytalan kő alakú lapok
Vastagság: 2-4 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!