Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért is döntenek sokan falburkolat alkalmazása mellett, otthonuk építésénél, vagy felújításánál ? Mi az a plusz ami elválaszthatja a szép, jó minőségű anyagok alkalmazásán felül az átlagostól?

Miért is döntenek sokan  falburkolat alkalmazása mellett, otthonuk építésénél, vagy felújításánál ? Mi az a plusz ami elválaszthatja a szép, jó minőségű anyagok alkalmazásán felül az átlagostól?

Egy új, vagy használt lakás, családi ház berendezésénél, de akár egy hosszú távú bérlemény esetében is felmerül a kérdés, mitől lesz majd otthonos, mi az a plusz ami elválaszthatja a szép, jó minőségű anyagok alkalmazásán felül az átlagostól?

A válasz viszonylag egyszerűnek látszik: a fehér csupasz falakat fel kellene dobni színekkel, képekkel, kedvenc tárgyainkkal, polcokkal, jöhetnek a könyvek és számtalan lakberendezési ötlet...Idővel amikor túljutottunk végre a tervezgetési szakaszon, még mindig jön az égető kérdés, vajon meddig maradnak divatban az alkalmazott burkolatok, mikorra únjuk meg falaink színét?

Jó válasz lehet erre a problémára egy falburkolat, de milyet is a sok közül, ha azt szeretnénk, hogy szín- és formavilága sokáig jó érzést sugározzon felénk ha rátekintünk, vagy környezetében egy asztalkánál kávézgatunk, olvasgatunk. A terméskő, a tömör égetett agyagtégla mint építőanyagok, falburkolatok, burkolatok évezredek óta velünk vannak, maradnak. Manapság már nem alkalmazzuk gyakran ezeket építőanyagként, inkább mint falburkolat töltik be szerepüket. Nagy választék áll rendelkezésre akár kő, akár tégla jellegű díszburkolatoktól a hagyományos színektől a néhány éve divatos szürke árnyalatokig.

 

https://www.ko-tegla.hu/kastello-burkolat

 

https://www.ko-tegla.hu/famintas_burkolatok

 

https://www.ko-tegla.hu/evia_terra_vegyes?keyword=EVIA%20TER

Anyagukat tekintve általában könnyűbeton, gipsz, vagy a modernebb ultrakönnyű hajlítható kőburkolat típusok a meghatározók, de textil, pvc, fa alapanyagokból is készül falburkolat. Felületi struktúrájukat tekintve leginkább a könnyűbeton kőburkolat, vagy a hajlítható kőburkolat hasonlít az eredeti terméskőre, égetett agyagtéglára, mivel ezek az anyagok veszik fel legpontosabban a sablonok mintáit, valamint kültéren-beltéren egyaránt alkalmazhatók.

https://www.ko-tegla.hu/dekopanel_falburkolat

Legkönnyebben burkolni a hajlítható, 3-4 mm vastag kőburkolatokkal lehet, mivel nagyon kicsi a súlyuk, és por-hulladék mentesen darabolhatók, csemperagasztóval felragaszthatók és saját munkával is elkészíthetjük falburkolatunkat. Felújításnál gyorsan el lehet vele tüntetni szépséghibákat, nem kell bonyolult falfelület előkészítés.

https://www.ko-tegla.hu/dekopanel_falburkolat?page=2#content

Ha struktúráltabb falburkolatot szeretnénk, akkor válasszunk könnyűbetonból készült díszburkolatot.

 

https://www.ko-tegla.hu/evia_kolostorko_falburkolat

Ne feledjük bár drágább a falburkolat, de nem kell többé festeni a falat, és hosszú időn keresztül lesz majd kedvünkre barátságosabbá, melegebbé otthonunkat!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog cikk hír