Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü

Onix-Rect. Luxe 35x90 cm porcelán csempe, falburkolat

Cikkszám: Onix-Luxe-Begie 35x90

Felhasználás: falicsempe, falburkolat

Felület: fényes, 3D

Az ár 1 m2-re vonatkozik.

Leírás és Paraméterek

Ez a csempe vagy falburkolat olyan magas színvonalú technológiával készül, hogy szinte felülmúlja névadóját, az ónixot. Gyönyörű, természetes mintázatú erezet, és kissé áttetsző anyagában a színek keveredése teszi tökéletessé ezt a burkolatot. Felülete tükörfényes, speciális rovátkolással készült, szikrázva szórja a fényt, az élei pedig hajszálpontosan vannak körbevágva a hibátlan burkoláshoz.

Amit a természetes ónixról tudni kell: A mikrokristályos kvarcnak számtalan változata ismert, melyek színükben és megjelenésükben különböznek egymástól. A különböző változatokat a drágakőtudomány önálló fajtáknak tekinti és külön névvel is nevezi őket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!