Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
8.390 Ft
7.970 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 05. 21. - 2024. 06. 15.

Pompei falburkolat , lábazat burkolat

Ár:
8.390 Ft
7.970 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 05. 21. - 2024. 06. 15.
Cikkszám: Vulcano c2

 MAGYAR TERMÉK!

Hajlítható, lávakő hatású díszburkolat függőleges felületekre.

Az ár 1 m2-re vonatkozik.

Rendeléskor válassza a " Házhozszállítás hajlítható kő" szállítási módot

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Leírás és Paraméterek

Soroskő jellegű, vulkanikus kőzetek színvilágára emlékeztető burkolat. Sötétvörös-barnás színe miatt kitűnő választás ez a falburkolat olyan felületekre, amelyek nagyobb igénybevétel miatt hajlamosak az elkoszolódásra, mint például előterek, terasz, lábazat, kerítéslábazat. Tarka jellegzetes színeivel, belső tereinket, mint nappali, konyha, étkező is feldobja. Flexibilis, sarokra is hajlítható falburkolat, ami sok bosszúságtól megkímélhet minket pl, egy friss festés utáni sarok leverődés, mindjárt másnap. Ablakok köré, vagy akár egész homlokzatra is rakhatjuk ezt az elegáns falburkolatot. Nagyon sokoldalú ez a falburkolat, szigetelt homlokzatra is felrakhatjuk, mert nagyon könnyű, sokkal könnyebb mint egy vastagabb természetes kőpanel.

A falburkolat alapanyaga nagy tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó, ásványi színezékek. A felragasztáshoz használjon S1 jelzésű csemperagasztót!

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 2 m2
Súlya: 8 kg/doboz

A  burkoló csíkok mérete:
Szélesség: 6 cm
Hosszúság: 48 cm,
Vastagság: 2-4 mm

A termék tapétavágó késsel könnyen darabolható, a rusztikus hatás eléréséért érdemes néhány rövidebb darabot vágni, a dobozokban is találhatók ilyenek. Ez falburkolat is egyszerűen felragasztható S1 csemperagasztóval.
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!