Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
1.490 Ft

Szent Korona mintájú címeres tégla

Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: kc 013 pajzsos címer

Címeres tégla, pecsétes tégla - Szent Korona mintával.

Leírás és Paraméterek

A Szent Korona mintájú címeres tégla erőteljes, szakrális jelképe végigkísérte történelmünket a kezdetektől, s méltán vált a mennyei és földi birodalom egyetemes szimbólumává is hitvilágunkban. Egyedi motívuma központi helyszínné avatja otthonunk akár külterét, akár belterét, stílusában pedig a Kastello bontott téglahatású burkolat termékünk tökéletes kiegészítője, de önállóan is alkalmazhatjuk nappalink, konyhánk, illetve boltívek, pincék helyiségeinek, valamint kerítések, lábazatok, teraszok téglafalai burkolására.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 13 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Minimum rendelés: 5 db különböző vagy egyforma dísztégla.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 03.
Ezt a címeres téglát vásároltuk meg a Kastello burkolat díszítésére. Nagyon könnyen raktuk fel a burkolatot is. Dinnyésen lakunk.