Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü

Dekopanel - hőre hajlítható falburkolat

MAGYAR TERMÉK !

Kis súly, egyszerű felrakás! DEKOPANEL díszburkolóink, kő struktúrájú, felületre hajlítható könnyített díszburkolatok.

Alakjuk szerint 3 típusát különböztetjük meg:

  • Szabálytalan alakú kövek-  egy-két tenyérnyi darabok.
  • Soros elrendezésű, téglalap alakú 46.0 x 6.2 cm lapok.
  • Nagyobb, panel méretű 94x46 cm lapok.

Függőleges felületek burkolására használható kül- és beltéren egyaránt. Használata egyszerű, néhány kéziszerszám segítségével bárki könnyedén szebbé teheti otthonát, környezetét. Felhelyezése házilag is kivitelezhető, nem kell szakértelem hozzá ! Használható falak, lábazatok, boltívek, oszlopok, kerítések, lépcsőfeljárók, pincék, erkélyek, szoba-és konyhasarkok díszítő burkolására. Minden felületre felrakható ahová a csemperagasztó köt. AZ  azonos felületre kerülő terméket egy tételben ajánlatos megvásárolni. Használjon S1 minősítésű  ragasztót amely kültéren, beltéren kiváló tapadást biztosít.


                                                                                                                              
Hazai gyártású termékünk teljes egészében környezetbarát, természetes ásványi anyagok, és az élővilágra veszélytelen vízes bázisú műgyanta felhasználásával készül.

A DekoPanel termékek különleges tulajdonsága a thermoflexibilitás, vagyis  melegítésre (hőlégfúvó) az elemek hajlíthatóvá válnak - így oszlopok, sarkok, szabálytalan felületek burkolására is alkalmasak, ívben és sarokra is hajlíthatók, vagy pontosan vághatók.

Használja impregnáló szereinket a falburkolat ápolásához !

 

Rendezés: