Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítási és fizetési feltételek

Webáruházunk az ország egész területén vállalja a megrendelt és visszaigazolt termékek kiszállítását. A megrendelést követően az email-es visszaigazoláson kívül munkatársunk a legtöbb esetben telefonon/e-mailben is egyezteti a leszállítás pontos idejét és helyét.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni, személyes átvétel esetén.

Átvételi módok, átvételi díjak

Szállítási határidő:

  • minimum 3 nap, maximum 1-2 hét, a rendelt terméktől függően
  • 20 nm feletti rendelés esetén egyedileg egyeztetünk a szállítási határidőről

Házhozszállítás futárszolgálattal

  • A terméket a Magyar Posta Futárszolgálat szállítja ki. A futárszolgálat a szállítás időpontjáról sms vagy e-mail értesítést küld a rendelésen megadott elérhetőségekre.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy a postaköltség kiválasztásánál ügyeljen a termékhez kapcsolódó postaköltség megjelölésére, mert az ebből eredő téves szállítási költség a vevőt terheli.

Szállítási díjak termékenként:

Termékminta                                                0 Ft

Termékminta rendelés - nincs postaköltség. A megrendelt mintát a megadott szállítási címre fogjuk kiküldeni. Termékminta esetében utánvét nincs, a postázás a minta vételárának előre utalása után történik meg.

Címeres tégla             brutto 3.9900 Ft (20 db-ig)

A feltüntetett költség 20 db-ig érvényes, e fölött fölött minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyeztetünk a szállítás módjáról és költségéről!
Dísztégla vásárlásakor a minimum rendelés 5db különböző vagy egyforma dísztégla. Kérjük jelölje be a "Dísztégla vásárlás" fizetési módot a pontos postaköltség kiszámításához.

Hajlítható kő    brutto 3.500 Ft (60.000 forintig)

Hajlítható kő vásárlásánál egységesen 3500 ft a szállítási költség 60.000 forint vásárlási értékig, ezen összeg felett egyedi  szállítási költséget egyeztetünk a megrendelővel. A rendszer automatikusan raklapos szállítást számol, mely brutto 29.500 forint.

Kastello, Evia,  Kolostor és Öregdeszka, Csempe,  Járólap, Falpanelek           brutto  29.500 Ft

Kastello, Evia, Kolostorkő és Öreg deszka megrendeléskor minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyeztetünk a szállítás módjáról és költségéről! A rendszer automatikusan raklapos szállítást számol, mely brutto 29.500 forint. A raklapos szállítás  csak átutalásos fizetési móddal vehető igénybe, mivel kedvező díjas raklapos szállítás nem kezel készpénz forgalmat.

PVC falpanel

50 db falpanelig 1990 Ft, 51-100 falpanelig 2990 Ft. Az ezt meghaladó mennyiség esetén egyedi ajánlat szerint.

 

Személyes átvétel készpénzes utánvéttel

Személyes átvétel helye:

Díszburkolat Bemutatóterem 8200 Veszprém Pápai út 2.

nyitvatartás:   H-P: 9-17 Szombat: 9-13

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.