Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítási és fizetési feltételek

Webáruházunk az ország egész területén vállalja a megrendelt és visszaigazolt termékek kiszállítását. A megrendelést követően az email-es visszaigazoláson kívül munkatársunk a legtöbb esetben telefonon/e-mailben is egyezteti a leszállítás pontos idejét és helyét.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a szállítási költség jelenleg tájékoztató jellegű, mert átdolgozás alatt! Minden rendelésnél visszaigazoljuk a pontos szállítási költséget! Megértésüket köszönjük!

 

Átvételi módok, átvételi díjak

Szállítási határidő:

  • minimum 3 nap, maximum 1-2 hét, a rendelt terméktől függően
  • 20 nm feletti rendelés esetén egyedileg egyeztetünk a szállítási határidőről

Házhozszállítás futárszolgálattal

  • A terméket a Magyar Posta Futárszolgálat szállítja ki. A futárszolgálat a szállítás időpontjáról sms vagy e-mail értesítést küld a rendelésen megadott elérhetőségekre.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy a postaköltség kiválasztásánál ügyeljen a termékhez kapcsolódó postaköltség megjelölésére, mert az ebből eredő téves szállítási költség a vevőt terheli.

Személyes átvétel

A személyes átvételi lehetőség nem minden terméknél választható, információ a termékleírásokban.

Szállítási díjak termékenként:

Termékminta                                                0 Ft

Termékminta rendelés - nincs postaköltség. A megrendelt mintát a megadott szállítási címre fogjuk kiküldeni. Termékminta esetében utánvét nincs, a postázás a minta vételárának előre utalása után történik meg.

Címeres tégla             brutto 3.990 Ft (20 db-ig)

A feltüntetett költség 20 db-ig érvényes, e fölött fölött minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyeztetünk a szállítás módjáról és költségéről!
Dísztégla vásárlásakor a minimum rendelés 5db különböző vagy egyforma dísztégla. Kérjük jelölje be a "Dísztégla vásárlás" fizetési módot a pontos postaköltség kiszámításához.

Hajlítható kő    brutto 3.500 Ft (60.000 forintig)

Hajlítható kő vásárlásánál egységesen 3500 ft a szállítási költség 60.000 forint vásárlási értékig, ezen összeg felett egyedi  szállítási költséget egyeztetünk a megrendelővel. A rendszer automatikusan raklapos szállítást számol, mely brutto 29.500 forint.

Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek        brutto  29.500 Ft

Ezeknek a termékeknek a megrendelésekor minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyeztetünk a szállítás módjáról és költségéről! A rendszer automatikusan raklapos szállítást számol, mely brutto 29.500 forint. A raklapos szállítás  csak átutalásos fizetési móddal vehető igénybe, mivel kedvező díjas raklapos szállítás nem kezel készpénz forgalmat.

Végkiárusított járólapok brutto 7650 Ft. / raklap. 1 raklap átlagosan 40-50 m2 terméket tartalmaz

Könnyített falpanelek : Házhozszállítás: 2290 Ft.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.