Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

blog

2023. 05. 11. 16:14:50
A nagy kérdésre nehéz egyszerű választ adni, mert nyilván a végeredmény nem látható előre a kezünkbe kerülő mintákról, ezért megpróbálunk rávilágítani a két falburkolat rendszer tulajdonságaira.
2023. 03. 19. 19:10:45
Segítség gyanánt bemutatjuk a spanyol Cifre gyár egyik legújabb termékét a MYSTICA járólap és falburkolat családot
2023. 03. 15. 19:01:42

Téglából, vagy burkoló téglából általában akkor készítünk falburkolatot...

2020. 11. 28. 16:59:06

Milyen legyen a homlokzat megjelenése? 

Ha nem mindennapi homlokzatot szeretnénk, akkor érdemes időt szánni arra, hogy legyen benne valami kis extra. Mivel dobhatjuk fel megszépített házunkat? Adunk néhány tippet!

2020. 11. 28. 16:46:13

                                                                                           A képen a Mediterrán-Kréta hajlítható burkolatunk látható

A ház külső megjelenése nagyon sokat elárul a bent tartózkodók életéről és személyiségéről. Szép, ápolt, vagy elhanyagolt, kopott? Mindig sokkal többet foglalkozunk azzal, hogy otthonunk belsőépítészeti szempontokból tükrözze ízlésünket, stílusunkat, de oda leginkább csak azokat a személyeket, családtagokat, barátokat engedjük be. Valójában azonban többen szemlélik meg házunkat kívülről, s a legszembetűnőbb természetesen a homlokzat, a szemmel látható utcafronti falfelületek, a kerítés lábazat vagy éppen az ajtók, ablakok díszítettsége. Az esztétikai megjelenés mellett nem elhanyagolható, hogy a homlokzatburkolás mi hozzájárul az épület hő-és hangszigeteléséhez is.

2020. 10. 04. 21:03:07

Ha burkolat felújítás előtt áll, mindenképpen érdemes átgondolt és megfontolt tervet készíteni, akkor is, ha saját magunk végezzük a kivitelezési munkálatokat, de az esetben is, ha szakemberre bízzuk. Nézzük meg, hogy melyek azok a fontos szempontok, amire mindenképpen figyeljünk mindkét esetben!

2020. 09. 09. 18:06:10

A hidegburkolás végezhető szakember segítsége nélkül is, de azért, ha először szeretnénk kipróbálni a tehetségünket ezekben a burkolási munkálatokban, érdemes olyan helyiségben- kerti lak, kiülő, nyári konyha, présház, kamra - végezni, ahol nem probléma, ha nem lesz tökéletes a felület, amit létrehoztunk.

2020. 08. 30. 17:17:09

A hidegburkolatok fugakialakítása nem csupán esztétikai kérdéseket vet fel, de magát a burkolat minőségét, élettartamát és a felület takaríthatóságát is befolyásolja, hogy hogyan fugázzuk ki.

 

2018. 01. 21. 16:55:52

A falburkolatok egyik sarkalatos kérdése, pontosan a sarkok találkozásában rejlik. Nagyon bosszantó amikor megvásároljuk a falburkolatot, majd felrakás közben, rossz esetben a végén derül ki, hogy a sarkok találkozásánál az egyik oldalról a burkolat lapja látszik, viszont a másik oldalról csak az éle.