Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogy szépítsd a házadat l.

Hogy szépítsd a házadat l.

Lábazat, homlokzat

Nagyon sokszor ezek a „mostohagyerekek”

 

Nagyon sokszor bizony több tíz évig is marad az évek során egyre csúnyább betonfelület, vakolat, mert értelemszerűen először lakni kell, autó is kell, minden kell, amikor meg megyünk haza elég félrenézni ne is lássuk. Sokan arra gondolnak, hogy biztos egy vagyonba kerülne beburkoltatni, már látjuk is lelki szemeinkkel az iparost árajánlat adáskor ahogy vakarja a feje búbját, mert térdelni kell. Emiatt azután el lehet napolni a problémát még egy évet legtöbbször pedig csak egy utcafronti 10 m hosszú, 0.5 m magas felületről van szó, ami összesen 5 m2. Tehát végre sikerült elfelejteni a problémát, de jön az újabb vész: vendégek. Amikor megállnak az egyébként rendben lévő ház előtt mindenkinek szemébe akad a csúnya szürke beton, megint félre lehetne nézni, de tegyük fel ez volt az utolsó csepp, elkezdjük nézni a webet, mit is írjunk be? Általában falburkolat, lábazati burkolat, téglaburkolat, vagy kőburkolat keresőkifejezéseket …jönnek a látomások, flex, por, hulladék.

DE!

Egyre gyakrabban találunk olyan termékeket, mint hajlítható kőburkolat, hajlítható falburkolat, hajlítható lábazati burkolat…

 

 

Ezeknél a kivitelezői költségeket már ki is pipálhatjuk, ugyanis mi leszünk azok! Lássuk hogyan!

1.  Először is rendelünk az interneten 3 doboz, azaz összesen pl. https://www.ko-tegla.hu/dekopanel_falburkolat/malta_dekopanel 6 m2 falburkolatot -így már van 1 m2 tartalékunk is a vágások miatt. Szállítási költséggel együtt ez 45-50 e Ft. Veszünk hozzá 1 zsák S1 minősítésű flexibilis csemperagasztót, elolvassuk a használati útmutatót, https://www.ko-tegla.hu/dekopanel_hajlithato_koburkolat_29 , és rossz esetben is 1 nap alatt felragasztjuk.

 

Jótanács: Ha szabálytalan hajlítható falburkolat típust választunk, a fugázás miatt tovább tart a burkolás, bár megjegyzendő hogy mutatósabb mint a soros falburkolat, ezzel együtt az épület stílusa legyen a meghatározó.

 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog cikk hír