Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 15.

Kastello vegyes színű vágott tégla jellegű falburkolat

Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 15.
Cikkszám: Kastello vegyes színű falburkolat

Díszítse falfelületeit bontott téglát megjelenítő falburkolókkal, melyet kültérre és beltérre egyaránt felrakhat gyorsan és egyszerűen!

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

A Kastello vegyes bontott tégla hatású burkolatunk megszólalásig hasonlít az égetett agyag bontott téglára vagy szeletelt téglára.  Egyaránt választhatjuk külső és belső tereink, a nappalink, konyhánk, illetve a boltívek,  díszítésére, valamint a kerítések, lábazatok, teraszok burkolására. Gyönyörű pince téglaburkolat is készíthető ebből a falburkolatból. Ez a téglaburkolat rusztikus, ódon felületével egy modern, rohanó ritmusú városon belül is képes otthonunkba vidéki, nyugodt hangulatot varázsolni. A szerves részét képező m2-ként elosztott néhány darab címeres tégla pedig egyedi és különleges megjelenéssel ruházza fel téglafalainkat. Lényeges különbség a vágott vagy szeletelt tégla falburkolat, és kastello tégla falburkolat között, hogy ez utóbbi öntési eljárással készül, kisebb a súlya, vékonyabb, ezért a nagyobb darabok a tégla hátlapján történő erősebb bekarcolás mentén könnyen törhetőek. Vágás után erős csiszolóvászonnal le lehet kerekíteni a sarkokat, hogy illeszkedjen a falburkolat  összképébe.

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!