Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
10.790 Ft

Kolostor márga

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: Kolostor márga

 MAGYAR TERMÉK!

Könnyűbetonból készült falburkolat.

36cm hosszúságú, és változó szélességű, 5.5-8 cm kőcsíkokból áll.

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Nevéből fakadóan márgás, agyagos talajokra jellemző színek díszítik ezt a falburkolatot. Barna színei vidámak, a sárgáiból kicsit mintha a nap is világítana. Amikor hazatérünk otthonunkba, soha el nem fáradó színeivel vidámít minket, vigasztal ha fáradtak vagyunk. Jó érzés letelepedni egy szép falburkolat mellet, akár egy szép teraszon, akár a nappaliban fogad minket. Ha egy szép kerítésen, vagy egy homlokzaton köszönti az arra járókat ez a falburkolat az utcát is szépítve, nyugodtan érezhetjük, jó döntés volt.

Az ár 1 m2-re vonatkozik. A lapok vastagsága: 1,2-2,5 cm. Anyaga: könnyített műkő. Ez a falburkolat típus 0.52 nm/doboz kiszerelésben kapható. Súlya 17 Kg /doboz. Felragasztása flexibilis csemperagasztóval történik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!