Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
10.790 Ft

Kolostor terra

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: Kolostor terra

 MAGYAR TERMÉK!

Könnyűbetonból készült falburkolat.

36cm hosszúságú, és változó szélességű, 5.5-8 cm kőcsíkokból áll.

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Színeiben erős, markáns megjelenésű falburkolat. Ez a díszburkolat igazán díszes! Kézi munkával öntött, kézi színezésű termék, ami profi módon csente el a természetből a színeket. Gondoljunk csak a mezőn sétálgatva a nedves föld barnás-fekete színére, vagy dombok mellett a löszfalak sárgájára,vagy a vörösagyag rikító színére! Ez a sok-sok színárnyalat egyesült ebben a gondosan megtervezett burkolatban. Nagyon határozott kisugárzása van ennek a díszburkolatnak, méltán válik otthonunk ékességévé. Igazi társra talál ez a falburkoló anyag a fémekben, a kovácsoltvas feketéjében, de az üveggel is jól megfér, bátran alkalmazhatjuk teljes otthoni környezetünkben!

Az ár 1 m2-re vonatkozik. A lapok vastagsága: 1,2-2,5 cm. Anyaga: könnyített műkő. Ez a falburkolat típus 0.52 nm/doboz kiszerelésben kapható. Súlya 17 Kg /doboz. Felragasztása flexibilis csemperagasztóval történik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!