Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
8.390 Ft
7.970 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 16.

Mountain falburkolat, homlokzat burkolat

Ár:
8.390 Ft
7.970 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 16.
Cikkszám: Mountain

 MAGYAR TERMÉK!

Díszburkolat függőleges felületekre. Kőhatású hajlítható, fugázott falburkolat.

Az ár 1 m2-re vonatkozik.

Rendeléskor válassza a " Házhozszállítás hajlítható kő" szállítási módot

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Leírás és Paraméterek

Természetes kövek, sziklák színeit megjelenítő burkolat. Valósághű struktúrája, színvilága miatt közkedvelt ez a burkolatunk. A belőle készült lábazati, vagy kerítésburkolat nem igényel különösebb karbantartást, nem látszik rajta annyira az elkoszolódás. Beltérben igazi barlanghatást keltő falburkolat, ami surlófénnyel megvilágítva igazi, olyan borozgatós környezetet teremt, amely megszépíti egy kellemes este emlékeit. Különleges tulajdonságai vannak ennek a falburkolatnak, egyfelől sarokra hajlítható, másfelől a nagyon kicsi súlya miatt hőszigetelt házak homlokzatait is burkolhatjuk vele. Lehetséges továbbá a házilagos kivitelezés, mert ez a falburkolat bizony egyszerű tapétavágó késsel is darabolható. Ritkán kereskedelmi forgalomban kapható hálóra ragasztott terméskő kőpanel, ami sajnos nagyon nehéz és darabolni is csak flexxel lehet.

A falburkolat alapanyaga nagy tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó, ásványi színezékek.

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat. A felragasztáshoz használjon S1 jelzésű csemperagasztót!


1 doboz: 2 m2
Súly: 6 kg/doboz
Méretek: 10-25 cm-es szabálytalan kő alakú lapok
Vastagság: 2-4 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!