Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
11.390 Ft

Öreg deszka vegyes

Ár:
11.390 Ft
Cikkszám: Öreg deszka-v
Ezt a falburkolatot magunk is könnyen felrakhatjuk! Mindössze 8-10 mm vékony műkőből készül, speciális szemcseszerkezetének köszönhetően  nagyon egyszerűen, a hátlapon történő bekarcolás mentén pontosan eltörhetjük, darabolhatjuk a lapokat, de az egészen rövid darabokat kővágó koronggal vágjuk le! A lapok felragasztásához flexibilis csemperagasztót kell használni. Fugázni nem kell, 1-2 mm-es hézaggal egymás mellé illesszük a lapokat, ahogyan az öreg, kiszáradt deszkák is széthúzódnak egymástól. Az eredmény egy saját munkával készített gyönyörű antik falburkolat!

Leírás és Paraméterek

Az öreg deszka falburkolatok spotlámpával megvilágítva surlófényben gyönyörűen mutaják a régi kopottas fa erezetének jellegzetességeit. Napjaink nagy visszatérője a fa falburkolat, akár lamellás kivitelben, de akár az égetett antikolt deszka díszburkolatot is szívesen nézegetjük otthonunkban. Üzletekben is egyre gyakrabban láthatjuk a fa jellegű burkolatokat.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 0,66 nm
Súlya: 16 kg /doboz

A falburkoló lapok méretei:
Hosszúság: 58.2 cm

Szélesség
: 14.2 cm
Vastagság: 8-10 mm

A lapok rusztikus jellege miatt a méretekben 1-2 mm méreteltérés lehetséges!

Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!