Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
5.690 Ft
Termék címkék: dekopanel, díszburkoló

Pátra falburkolat, díszburkoló

Ár:
5.690 Ft
Cikkszám: Calcare c1 soros

 MAGYAR TERMÉK!

Pátra fantázianevű fuga nélkül felrakható kőhatású burkolat.

HAJLÍTHATÓ!

Leírás és Paraméterek

A Pátra burkoló természetes kőhatású, fuga nélkül is egymáshoz illeszthető lapjai az azonos nevű görög város nevezetes erődjének rusztikus tömörségét, s a pasztell árnyalatok által könnyedséget is sugárzó falait idézi elénk. Kollekciónk egyik legvilágosabb díszburkolata, így ideális választásunk lehet a külső vagy belső terek - homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, étterem, kerítés, lépcsőfeljáró, oszlopok sötétebb felületeinek kiegyensúlyozására. Különleges, hőre hajlítható (thermoflexibilis) tulajdonsága pedig oszlopok és sarkok burkolását is lehetővé teszi.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 2 m2
Súlya: 8 kg/doboz
Szélessége: 6 cm
Hosszúsága: 48 cm,
Vastagsága: 4 mm

A termék tapétavágó késsel könnyen darabolható, a rusztikus hatás eléréséért érdemes néhány rövidebb darabot vágni, a dobozokban is találhatók ilyenek.
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!