Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Divat, nem divat - hogy is válasszunk járólapot, falburkolatot ?

Divat, nem divat - hogy is válasszunk járólapot, falburkolatot ? Segítség gyanánt bemutatjuk a spanyol Cifre gyár egyik legújabb termékét a MYSTICA járólap és falburkolat családot

Ha színekben gondolkodunk akkor járólap, falburkolat és csempe választék terén hosszú időn át uralta otthonunk helyiségeit a barna, majd jött a beige korszak, közben a rusztikus szélekkel gyártott padlólap, járólap, falburkolat, csempe...Jelenleg a szürke színvilágú, élvágott és minimális hézaggal burkolható járólapok és csempék sok száz árnyalatát kell nézegetni az üzletekben, mire meghozzuk "életünk döntését", mert a burkolás mindig sokba kerül akár felújítás, akár új építkezésről lévén szó. Nem is egyszerű a döntés, mert szeretnénk legalább 20-30 évre meghozni, ami őszintén szólva elég nagy kihívás, figyelembe véve az évente változó, sokasodó járólap, csempe, falburkolat kínálatot. Sajnos ha a burkolatok színvilágát, méretét, formáját vesszük górcső alá, a problémánk egyre csak nő, mert mi is van akkor, ha öt év múlva kimegy a divatból?

A járólap vagy csempe kiválasztásánál legjobb tipp a szerelem az első látásra volna, de  azért összhangba kell állítani a burkolatokat egymással, falak színeivel, és a bútorokkal is - mi is legyen a prioritás? A válasz mindenképp a burkolat, mert bútorcserét és a festést minden anyagi nehézség ellenére is egyszerűbb megoldani, mint mindent kipakolni a házból egy burkolat csere miatt! Amennyiben hosszabb távban gondolkodunk, vegyük figyelembe az évezredek alatt folyamatosan alkalmazott természetes burkolóanyagok használatát. Itt most a márvány jellegű, rajzolatú járólapokból és falburkolatokból mutatnánk be néhányat abban a reális reményben, hogy újabb néhány ezer évig nem megy ki a divatból!

Nagyon fontos, hogy jó minőségű magunknak tetsző szép burkolatot válasszunk, mert minden nap a lábunk alatt lesz !

Finom pasztell színek eleganciája él minden egyes darabban. Lágy harmonikus és hullámzó dinamizmusával, levegőjével ez a prémium kategóriás járólap minden tekintetet magával ragad. Az érzet,  ami kávénk kevergetése közben mintegy kioldja fejünkből a gondokat, visszaköszön ebben a csodálatos járólapban. Ez az az egzotikum, amit szinte naponta élvezhetünk. A Mystica porcelán járólap az utolsó simítás otthona projektjeihez!

https://www.ko-tegla.hu/cifre_mystica_beige_60x120?keyword=my

 

https://www.ko-tegla.hu/cifre_mystica_ocean_60x120_jarolap?keyword=mys

 

https://www.ko-tegla.hu/mentes_cifre_mystica_black_60x120_jarolap?keyword=mys

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog cikk hír