Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
6.490 Ft

Kastello Fehér 2 sz. falburkolat

Ár:
6.490 Ft
Cikkszám: Kastello fehér 2

Kastello fehér dísztégla. A vágott téglához képest, lekerekített szélekkel, rusztikus görbült vonalaival igazán hangulatos burkolata élettereinknek.

Leírás és Paraméterek

A fehér egyszerűsége, letisztultsága és egyszerűsége néhány rozsda színű folt köszön vissza a Kastello díszkő árnyalataiban, mely mégis feldobja otthonunk hangulatát, és tökéletes kiegészítője is az erőteljes színeknek. Beltér és kültér falainak dekorálására egyaránt alkalmas, így sokoldalúan felhasználható díszburkoló. Különleges kialakításának köszönhetően, a Kastello természetbarát anyagból készült, így nyugodt szívvel díszíthetjük otthonunk bármely területét.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!