Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
9.390 Ft

Kastello Fehér 2 sz. falburkolat szeletelt tégla hatású

Ár:
9.390 Ft
Cikkszám: Kastello fehér 2

Kastello fehér dísztégla. A vágott téglához képest, lekerekített szélekkel, rusztikus görbült vonalaival igazán hangulatos burkolata élettereinknek.

Leírás és Paraméterek

Különlegesen szép ez a falburkolat típus. A fehér egyszerűsége, letisztultsága és néhány rozsda színű folt köszön vissza e Kastello dísztégla árnyalataiban, mely mégis feldobja otthonunk hangulatát, és tökéletes kiegészítője is az erőteljes színeknek. Ez a téglaburkolat akár beltér vagy kültér falainak dekorálására egyaránt alkalmas, így sokoldalúan felhasználható díszburkoló anyag. A Kastello téglaburkolat természetbarát technológiával  készült, így nyugodt szívvel díszíthetjük otthonunk bármely területét. Ne feledjük, egy fehér falburkolat tágítja tereinket, növeli otthonunkban a fényt!

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!