Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 05. 21. - 2024. 06. 15.

Kastello fehér 1 vágott tégla hatású

Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 05. 21. - 2024. 06. 15.
Cikkszám: Kastello fehér 1

Fehér Kastello tégla burkolat. A szeletelt, vágott tégla erős piros-sárga színeivel szemben csendet, nyugalmat áraszt.

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Ez a falburkolat tört fehér természetes színével harmonikusan illeszkedhet otthonunkban meglévő egyéb díszburkolatokhoz, padlóhoz, bútorokhoz. Praktikus ez a téglaburkolat, bármilyen színre átfesthető akár többször is. A festéshez diszperziós festéket használjunk! Kültéren, beltéren egyaránt használhatjuk ezt a szép falburkolatot. Ez egy olyan falburkolat típus, ami csak anyagában van színezve, ezért legfeljebb a szín öregedése hagyhat hosszú idő eltelte után változást, bár egy jó minőségű ápolóval ez megelőzhető. A fehér kastello falburkolat amúgy mosható is, akár kültéri, akár beltéri burkolás  kerül szóba. Jó választás ez a színű téglaburkolat azoknak, akik nem a vágott, szeletelt tégla pirosas-sárgás színeit képzelik el otthonukban.

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!