Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 07. 18. - 2024. 08. 31.

Kastello Rozsda vágott tégla hatású

Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 07. 18. - 2024. 08. 31.
Cikkszám: Kastello rozsda

Kastello Rozsda falburkolat. Időt álló színvilág, a vágott tégla súlyának csak egyharmada!

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

A Kastello falburkolatok bontott tégla, vágott tégla, vagy szeletelt tégla jellegű struktúrájuk és méretük miatt antik téglafal hatását keltik. A rozsda színű falburkolat különleges eleganciát kölcsönöz a ház homlokzatának. Környezetbarát tulajdonsága mellett a díszburkoló másik erénye az egyszerű felrakhatóság, a falburkolat lapjai bekarcolás mentén törhetőek, a sarkokat csiszolóvászonnal le lehet gömbölyíteni. Többféle felületre felrakható ez a téglaburkolat, megfelelő felület előkészítés után kültéren hőszigetelt falakra is. Beltéren ez a falburkolat otthonunk bármely helyiségében barátságos, meleg hangulatot ad. A lapok darabolást nem igényelnek, maximum csak a sorok végén.  Beltérre való felrakásához hagyományos csemperagasztó, míg kültérre flexibilis csemperagasztó javasolt! Munkánk során kövessük a felhelyezési útmutatók leírását!

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!