Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 16.

Kastello Terra vágott tégla hatású

Ár:
9.390 Ft
8.920 Ft
Kedvezmény: 5%
Az akció időtartama:
2024. 06. 16. - 2024. 07. 16.
Cikkszám: Kastello terra

Kastello Terra díszburkolat. Élénk erős színeivel, lendületes stílust kölcsönöz élettereinknek.

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Ez a falburkolat a sorozat talán egyik legszebb tagjaként vidám, élénk színeivel magára vonja figyelmünket, mindig elűzi rosszkedvünket, egyszerűen csak elé kell telepedni iszogatni és lazítani egy kicsit. Örök szín- és formavilág e melyet egy ilyen gyönyörű téglaburkolat megjelenít. A terra falburkolat kültéren könnyen elképzelhető, mint a ház homlokzatának díszítőeleme, de az ablakok környékét is remekül ki lehet emelni vele. Gondolhatunk beltéren egy pincére, borozóra, de akár a konyhapult és a szekrények között is különleges díszítőelem lehet ez a szép színes falburkolat. A kastello falburkolat alkalmazása kisebb felfordulással jár, mint a vastagabb, nehezebb vágott tégla felburkolása, mert könnyebb és vékonyabb, továbbá akár kézzel is darabolható.

Szeletelt tégla hatás, kis súly, könnyű darabolás.

Kizárólag függőleges felületeken használható kültéri, beltéri burkolat.
1 doboz: 34 db, 0,7 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 5 cm
Hosszúsága: 29 cm
Vastagsága: 8-10 mm
Az ár 1 m2-re vonatkozik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!