Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
8.990 Ft

Kolostor Alma

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: Kolostor Alma
Könnyűbetonból készült falburkolat, díszburkolat

Leírás és Paraméterek

Nevéből fakadóan a zöldalma színeire emlékeztető díszburkolat. Ez a falburkolat kellemes, színeivel, belesimul környezetébe, nem hivalkodó de elegáns, otthonunk ékessége lehet. Ha egy étkezőt szeretnénk berendezni, képzeljünk csak el egy gyümölcsös kosarat az asztalon, a falainkat pedig ez a kolostorkő falburkolat díszíti! Kerti pavilon vagy kerítésoszlop díszítése, ez a falburkolat megoldja a problémát.

Könnyűbetonból készült falburkolat.36cm hosszúságú, és változó szélességű, 5.5-8 cm kőcsíkokból áll. A lapok vastagsága: 1,2-2,5 cm. Anyaga: könnyített műkő. Ez a falburkolat típus 0.52 nm/doboz kiszerelésben kapható. Súlya 17 Kg /doboz. Felragasztása flexibilis csemperagasztóval történik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!