Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
10.790 Ft

Kolostor Adria

Ár:
10.790 Ft
Cikkszám: Kolostor Adria

 MAGYAR TERMÉK!

Könnyűbetonból készült falburkolat

36 cm hosszúságú, és változó szélességű, 5.5-8 cm kőcsíkokból áll.

Országos szállítással, vagy ingyenes személyes átvétel Veszprémben

Megrendeléskor válassza a "Kastello, Tégla falburkolat, Evia, Kolostor, Kőhatású falburkolatok, Öregdeszka, Csempe, Járólap, Falpanelek" szállítási módot

Leírás és Paraméterek

Jellegzetes hosszanti és függőleges mintázatával jeleskedő falburkolat, ami magára vonja a figyelmet. Színei az egyszerű agyagsárga árnyalataiból állnak, de épp ez a természetes színvilág tartja fogva tekintetünket. Amikor elmegyünk egy agyagdomb mellett ahol gyurgyalagok fészkelnek, gyökerek lógnak be, kisebb-nagyobb omlások teszik kontrasztossá a természet egy kis darabkáját, megpróbálhatjuk hazacsempészhetni a látványt! Lehet egy falburkolatunk a nappaliban, vagy a teraszon, amit növényekkel futtatunk be, amit akár egy kis szobaszökőkút, vagy egy akvárium egészíthet ki, hogy kedvünket leljük benne. Munkából hazatérve, tévézgetve, fotelban üldögélve pihentessük egy kicsit szemünket egy ilyen remekül megtervezett falburkolat környezetében!

A lapok vastagsága: 1,2-2,5 cm. Anyaga: könnyített műkő. Ez a falburkolat típus 0.52 nm/doboz kiszerelésben kapható. Súlya 17 Kg /doboz. Felragasztása flexibilis csemperagasztóval történik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!