Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nikecellre is felrakható díszburkolat

Nikecellre is felrakható díszburkolat

Ennek az üzletnek a tulajdonosai 20 cm-es nikecellel szigetelték az üzletüket, ezután kezdtek el homlokzati díszburkolat után nézni...

A meglepetés akkor jött, amikor kiderült hogy a kőből vagy betonból készült falburkolatot nem bírta volna ki a nikecell, előtétfalat, és egy alapot is kellett volna építeni, mindezt egy teljesen új épületnél. Az épület is le lett már színezve, kezdtek szűkülni a lehetőségek, ekkor kerestek fel minket ezzel a problémával. Tufa névre hallgató DekoPanel burkolatunkat javasoltuk nekik, a súlya mindössze 3.5 Kg. hajlítható, vastagságra nem több 4 mm-nél, szikével lehet vágni. Soroskő jellegénél fogva nem kell fugázni, közepes minőségű flexibilis csemperagasztóval felrakható. Ez a típusú burkolat teljes anyagában színezett, ezért nem kopik le róla a szín, vasoxid színezőanyaga nagyon időtálló, gyorsan felrakható, nem „húzza” le magát a falról. Kiválóan lehet alkalmazni beltéri burkolatként is, nedves szivaccsal  tisztítható, és nagy színválasztékban kapható. Íme, az eredmény.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog cikk hír