Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
8.990 Ft

Evia etna díszburkolat

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: Evia etna

 MAGYAR TERMÉK!

Kültéri - beltéri falburkolat

Az ár 1m2-re vonatkozik!

Leírás és Paraméterek

Az Evia Etna falburkoló soroskő sötétszürke és vöröses árnyalatai a vulkáni láva színeit idézi. Fuga nélkül, egymáshoz szorosan rakható falburkolat előnye pl. kerítésoszlop burkolásakor hamar megmutatkozik. Nem kell hozzá drága sarokelem, a darabokat egyszerű keresztkötésben felrakhatjuk. Különleges színeivel sokunk szívét meghódítja ez a falburkolat. Mintha egy régi barlangban járnánk, ha belépünk egy ilyen burkolattal díszített helyiségbe. Ha felfedező útra indulunk egy titkos barlangrendszerben, ezek a feketés vörös színek élni kezdenek, és sejtelmessé válnak, ha lobogó lángokkal világítjuk meg ezt a gyönyörű falburkolatot.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 0,4 m2
Súlya: 9 kg /doboz

A kőcsíkok mérete:
Szélesség: 3 cm
Hosszúság: 7-30 cm
Vastagság: 1-1,5 cm

A burkolat felragasztásához az SFL Flex C2 T S1 kategóriájú flexibilis vékonyágyas építési ragasztónkat ajánljuk.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 30.
A házfelújításkor egy szobafalat megszüntettünk, hogy teret nyerjünk, de utolsó pillanatban mégis hagytunk belőke egy kis részt. Olyan anyagot kerestem a burkolásához,ami rusztikus, ugyanakkor nincs ódon hatása, díszévé válik egy amúgy modern lakásnak. Az Evia díszburkolat 3 színárnyalatát válogattuk össze, és nagyon meg vagyunk elégedve az eredménnyel. Igazi dekoráció a világos színű fal és padló kontrasztjaként.