Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ár:
8.590 Ft
Termék címkék: díszburkoló, evia, kolostorkő, műkő

Evia fehér falburkolat

Ár:
8.590 Ft
Cikkszám: Evia fehér

 MAGYAR TERMÉK!

Könnyített műkő burkolat fehér színben.
Az ár 1m2-re vonatkozik!

Leírás és Paraméterek

Az Évia faragott kőhatását keltő mediterrán sorkő, mely fehér árnyalata által jól illik a letisztult formavilág stílusjegyeit sugalló otthonunk külső és belső tereibe is. Praktikus, fuga nélküli egymáshoz illeszthetősége alkalmassá teszi a legkülönfélébb helyiségek, homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, ebédlő, étterem, kerítés, lépcsőfeljáró, garázsbejárók, oszlopok díszítésére, burkolására. Szabad felhasználhatóságukat könnyíti, hogy  különlegesebb szakértelem nélkül kéziszerszámokkal is darabolhatjuk.

Kizárólag függőleges felületeken használható!
1 doboz: 0,4 m2
Súlya: 9 kg /doboz
Szélessége: 3 cm
Hosszúsága: 7-30 cm
Vastagsága: 1-1,5 cm
Az ár 1m2-re vonatkozik!

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 07. 19.
Szépen mutat, 2 éve raktuk fel, de azóta kellett tisztítani, mert homlokzatra lett felragasztva. Nem vészes, de inkább beltéren jobb az ennyire világos szín.