Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogy szépítsd a házadat lll.

Hogy szépítsd a házadat lll. ...eláraszt a földöntúli boldogság, a ház belseje még friss festékszagú...

A homlokzat

Felépült végre a házunk! Eláraszt a földöntúli boldogság, a ház belseje még friss festékszagú, tiszta új minden, és nagyon-nagyon szerencsések vagyunk, hogy ez sikerült! Még a tél előtt be is költözünk, és a nehezén túl is vagyunk, a homlokzat meg úgyis ráér, a szigetelés is elkészült, lehet fűteni, ez a legfontosabb. Eltelik néhány hónap és eljön a tavasz. Télen szőnyeg alá lehetett söpörni mi is legyen a homlokzattal, festés legyen, vagy falburkolat, díszburkolat, egyáltalán hogy is nézzen ki az otthonunk kívülről. Sokszor nem tudjuk eldönteni, milyen legyen a ház színe, bizonyára mindenki szeretne valami különlegeset. A baj ott kezdődik, hogy úgy gondoljuk, elmegyünk egy festékboltba és választunk egy szép színt. A probléma ott van, hogy 500-ból kell választani, ha nem ezerből. Sajnos ez olyan, mint minden más döntés, nehéz, a többszöri nekifutás ellenére is kétségek gyötrik az embert, vajon különleges lesz-e a homlokzatunk, lehet, hogy jövőre már nem is lesz divat ez a szín…kész borzalom. Ott vannak még ráadásul a falburkolatok a maguk óriási választékával, és itt súlyokkal is el kell kezdeni számolni mi az, amit elbír a szigetelés?

Hogy is jussunk túl mindezen?

Jó választásnak tűnik, ha mindkét homlokzatfedési megoldást alkalmazzuk, tehát színezzük is a házunkat, egyúttal falburkolat alkalmazása mellett is letesszük a voksunkat. Egyszerűsíthetjük a dolgunkat, ha először a homlokzat terhelhetőségének megfelelő falburkolatot választjuk ki, szűkítve ezzel a választékot. Amennyiben a költségeket mérsékelni akarjuk, választhatjuk a hajlítható kő https://www.ko-tegla.hu/dekopanel_falburkolat falburkolatból a megfelelő színt. Ezt a burkoló anyagot magunk is felrakhatjuk használati,ezáltal tovább mérsékelhetjük a tetemesnek látszó költségeket. https://www.youtube.com/watch?v=HUU24GixjhI

Vegyük figyelembe az épület stílusát, amit sokszor nem mi határozunk meg, hanem az építési hatóságok, műemlékvédelmi előírások, sok-sok minden. Fotóinkon egy olyan épület látható, ami műemlékvédelmi környezetben épült, ehhez sikerült választani a falburkolatot, a homlokzat színezésének megoldása ezután már adta is magát. Mindig időtálló megoldást érdemes keresnünk, mert a divat nagyon gyorsan változik és egy extravagáns színkompozícióval bizony mellé lehet nyúlni, de ha olyan környezetben építkeztünk ahol például minimalista stílusú épületek állnak, ahhoz bizony alkalmazkodnunk kell.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog cikk hír