Tisztelt Vásárlóink! Weboldalunk sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sokszor felmerül a kérdés: mivel is tudnánk burkolni kandallónk környékét utólag?

Sokszor felmerül a kérdés: mivel is tudnánk burkolni kandallónk környékét utólag?

 


Gyakran az is épp elég, hogy megvesszük a kandallót, az alapanyagokat, kifizetjük az iparost, és felborítjuk a rendet a lakásban... Egyúttal persze a lelkünkben is, és elhatározzuk, hogy soha többé nem alakítjuk „háborús övezetté” a lakásunkat!


 

Az első fűtések után azonban rájövünk hogy elrontottunk valamit, mégpedig azt, hogy ez a kormos-fás dolog alaposan összekoszolta az amúgy lakásunk fő díszének szánt nappali részletet.

Megpróbálhatjuk ezt az „elrontottam” érzést a tudatalattinkba süllyeszteni, de az elfojtott dolgok alaptermészetüknél fogva úgyis feltörnek és esetünkben burkoló, burkolás, kőművesmunka szavakká alakulnak. Kész rémálom! Mielőtt életvitelszerűen elkezdenénk a burkolat és nyugtató beszerzését, iparos után járást, nézzük csak meg, hogyan is tudnánk egyszerűbben megoldani ezt a kérdést!

Olyan díszburkolat kell, amely kis súlyú, könnyen vágható, kő struktúrájú, legyen tisztítható, akár magunk is felrakhatjuk, ráadásul házhoz is szállítják. Felrakása során ne képződjön por, minimális legyen a hulladék.

Nézzük meg, milyen egyszerű ez a Rozsnyói falburkolatokkal:

A DekoPanel soros jellegű kövek fuga nélküli kivitelben gyártott, gyorsan felrakható termékek, természetes kövek felületéről készülnek nagy színválasztékban. Hőállóságuk 100 c°. Kandallók köré a sötétebb árnyalatú típusokból kell választani, mint pl. a Tufa, Etna, vagy a Korfu. Ezeknek a burkolatoknak jellemző tulajdonsága hogy nem csak az anyaguk rugalmas, hanem az áruk is!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog cikk